De 2e pijler van ons gezondheidsconcept is FOOD.

Ben je op zoek naar een gezondere voedingsstijl? Wens je voedingsadvies omtrent allergie├źn, intoleranties of spijsverteringsproblemen? Of wil je liever een kledingmaatje minder? Ook hier biedt MOVECLEVER jou een antwoord. Onze FOODspecialist Veerle gaat samen met jou aan het werk en coacht jou via gezonde voeding naar een betere bewegingskwaliteit en gezondheid!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Om na te gaan hoe gezond je bezig bent, kan je een gezondheidstest laten doen bij MOVECLEVER. Tijdens een persoonlijk gesprek proberen we inzicht te krijgen in je levensstijl, bewegingsniveau, voedingsgewoontes, slaappatroon en je stressniveau. Op basis van deze parameters brengen we je gezondheid in kaart en geven we advies, in de vorm van een individueel coachingstraject, om je levensstijl te optimaliseren.

Regelmatig organiseert Moveclever een aantal voedingsworkshops die voor iedereen toegankelijk zijn. Ideaal om alleen aan deel te nemen of gewoonweg samen met vrienden/vriendinnen, je partner, ma, pa, broer of zus! Houd hiervoor zeker onze facebookpagina in de gaten! Workshops die wij aanbieden zijn:

  • Gezonde & feestelijke hapjes
  • Healthy fast food
  • Gezond ontbijt
  • Gezonde dranken, smoothies, mocktails
  • Gezond zondigen

Wij gaan voor puur, lekker en gezond!