FAQ

Heb je nog vragen? Misschien vind je hier je antwoord terug! Toch geen gepast antwoord gevonden? Aarzel niet om ons te contacteren!

+
Sporters kunnen bij ons terecht om de oorzaak van hun blessures te kennen, om preventief te werken aan hun blessures (al wachten sporters vaak tot het te laat is ;) ).Maar vooral om hun recuperatiesnelheid giganstisch te verbeteren. Hierbij werken we op 2 niveau’s. Het optimaliseren van de beweegpatronen in combinatie met een fysiologische begeleiding. Een sporter wordt eerst gescreend met onze 50-bewegingsanalyse om dan over te gaan naar een resultaat gericht programma. Deze begeleiding kan in groep of individueel
+
Dit kan zeker. Ons beweegconcept biedt een oplossing voor mensen met rugpijn. Wel is onze visie anders dan een klassieke rugschool of aanpak van een kinesist. Aan de hand van onze 50-bewegingscreening brengen we in kaart hoe het komt dat uw rug steeds belast wordt.
+
Onze gezondheidsprogramma zijn gebaseerd op ons eigen concept Move-Food-Relax. Via deze 3 pijlers verbeteren we uw huidig niveau van gezondheid. Gezondheidsprogramma’s kunnen aangeboden worden in een groepstraject of op individuele basis.
+
Dit kan zeker, wel bekijken we het verbeteren van uw conditie op een andere manier dan een fitness. Het doel van conditieverbetering bij is ons is het optimaliseren van uw recuperatiesnelheid. Hoe beter u kan recupereren hoe fitter je de volgende zal zijn! Wij starten steeds met het meten van uw conditie via onze conditieproef.
+
Wij bekijken uw gezondheid op basis hoe deze vandaag is en hebben als doel uw gezondheid van ‘morgen’ te verbeteren. Wanneer uw lichaam stress bevat heeft dit een serieuze impact op uw leefpatroon, werkpatroon en beweegpatroon. Daarom bieden wij ook relaxerende massage aan om uw stressniveau te doen dalen waardoor uw lichaam terug kan recupereren van de huidige situatie.
+
Begeleiding van kinderen vergt een zeer specifieke aanpak waarin wij niet gespecialiseerd zijn. Wel kunnen jullie professionals adviseren die hierin een kwalitatief aanbod aanbieden.
+
Onze beste resultaten halen we uit klanten die ons concept begrijpen en de keuze maken om een traject te volgen. Echter daar stopt het niet en is dit slechts een begin. Wanneer de klant vragen stelt, gevoelens naar voor brengt over programma en doelen aanbrengen waar we aan kunnen werken. Dan haalt u met zekerheid resultaat!
+
Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u meer uitleg ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
+
Wij werken graag met volwassen mensen die ‘Open-Minded’- denken en kiezen voor het optimaliseren van hun gezondheid in het algemeen. Wij bieden een vernieuwend concept aan op basis van 3 pijlers Move-Food-Relax. Zo brengen we inzicht op uw huidig leefpatroon, maken we u bewust wat beter kan en begeleiden u met de nieuwste inzichten omtrent beweging, voeding en ontspanning. Wij bieden dus geen kant en klare oplossing maar een begeleiding waar u centraal staat.
+
Wij zorgen voor gezondheidsprogramma op maat. Daarom verkiezen we om op afspraak kennis te maken met onze klanten.
+
Ons concept vereist een rustige ligging. Daarom zult u ons niet terugvinden langs een drukke weg. Wij zijn gelegen in een rustige wijk in Izegem. Net aan de achterkant van de Sint-Rafael school. (Neerhofstraat 19, Izegem)
+
Steeds gaan wij op zoek naar een gezondheidsprogramma op maat van de klant. Wij bespreken de noden die nodig zijn om te kunnen evolueren. Daarnaast bieden we individuele trajecten en groepstrajecten aan. Zo kunnen we een programma aanbieden op ieder zijn niveau. Prijzen kunnen variëren van €11 - tot €95 per begeleiding.