Wat is MOVECLEVER / wat mag je verwachten?

MOVECLEVER introduceert een vernieuwend gezondheidsconcept op basis van correct bewegen. In dit concept hanteren we 3 cruciale pijlers: MOVE – FOOD – RELAX.

Na een intakegesprek en/of de nodige testings en analyses bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn voor een begeleiding en coaching op jouw maat om je lichaam beter en gezonder te laten functioneren. We gaan samen aan de slag om jouw levensstijl te optimaliseren!

Ben je een individu of groep, een recreatieve sporter, een atleet met een strikt trainingsschema, wens je advies over gezonde voeding of heb je nood aan een relaxerende massage om even volledig te ontstressen? Moveclever is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of doelstelling!

Hopelijk tot binnenkort!

Kevin - MOVEspecialist

Ik heb een ‘aangeboren’ passie voor sport. Ik volgde sportwetenschappen en studeerde lichamelijk opvoeding. Anatomie en het menselijk lichaam in beweging hebben mij steeds gefascineerd.

Met MOVECLEVER wil ik mensen leren hoe ze correct kunnen bewegen zodat ze zonder pijn en met veel plezier kunnen sporten, hun hele leven lang. Iedereen is hier welkom!

Veerle - FOODspecialist

Al vele jaren ben ik gepassioneerd door voeding en wat het effect daarvan is op je gezondheid. Veel gezondheidsproblemen kunnen namelijk voorkomen of verbeterd worden door je eetpatroon en leefwijze aan te passen. Als diƫtiste en sana-coach kan ik jou helpen om stap voor stap te evolueren naar een goede gezondheid.

Hanne - RELAXspecialist #devleugels846

Reeds een aantal jaar geleden voltooide ik een cursus beroepsbekwaamheid als masseur aan Syntra West te Roeselare. Ik ontdekte dat ik enorm veel voldoening kreeg door mensen te laten ontspannen. Gebeten door massages en mijn drive om bij te leren, volgde ik nog enkele cursussen zoals metamorfosemassagen in Brugge en de Chi Nei Tsang orgaanmassage in Kortrijk. Sinds kort volg ik nog een bijscholing als energethisch therapeut. Het blijft boeiend om mensen te helpen ontspannen en ze opnieuw dichter bij zichzelf te brengen.

Graag verwelkom ik je bij MOVECLEVER. Relax and enjoy!